Începe căutarea numelui de domeniu .MD acum, aici!

Înregistrează nume de domenii în cadrul Domeniului de Nivel Superior .md
Tarif anual $39


Gestionare Simplă a Domeniilor

Acum e mult mai ușor să-ți gestionezi numele de domeniu, printr-o interfață simplă și prietenoasă. Poți vedea toate domeniile pe care le deții într-un singur loc, împreună cu termenul de valabilitate, opțiunile de plată și reînnoire, modalitățile de modificare a datelor aferente domeniului.

Notificări

Noi avem grijă să nu ratezi prelungirea domeniului. Timp de o lună până la expirare vei primi automat, la adresa de e-mail, mai multe notificări. Ba mai mult, acum poți să-ți generezi singur contul de plată, astfel încât procedura de reînnoire a domeniului să fie cât mai simplă și rapidă.

Transferul Domeniilor

Transferă domeniul tău .md sigur și rapid. Acum poți efectua online procedura de transfer către un alt deținător. Solicită codul de autorizare a transferului direct din contul tău de utilizator de pe nic.md.


Numele de domeniu poate conține maxim 63 caractere alfa-numerice (a-z,0-9) și cratimă (-). Numele de domeniu nu poate începe sau termina cu o cratimă (-) și nu ține cont de caractere mici sau mari.

Despre Noi

Întreprinderea de Stat ”MOLDDATA” este Registratorul național al domeniilor .md. Misiunea noastră este să facem procesul de înregistrare a domeniilor accesibil pentru toți doritorii, după principiul ”primul venit, primul servit”. Actualmente, în zona .md sunt înregistrate peste 25 000 de nume de domeniu.


© Copyright 1998 - 2019.   S.E. MoldData.  All Rights Reserved.

Serviciul Clienți în Moldova
14404
Domeniul .MD Suport tehnic
(+373) 22 54-52-64